Site Loader

När en vän skapar gemensamma musiklistor och där vi båda lägga upp låtar som betyder mycket, gör oss glada, arga, peppade osv…

Många bra låtar, bland annat Dream baby Dream… Texten är oslagbar och säger så mycket om vänskapen. Finaste meningen i den texten är ”I just wanna see you smile”. Texten är fantastisk rakt igenom, men ”I just wanna see you smile” är så han. Han gör allt för att jag ska vara glad.
Det är så häftigt hur tillfälligheter kan bygga en vänskap så stark.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

lindawallback.se

Om Linda

Namn: Linda
Bor: Norr om Sthlm
Civilstånd: Distansrelation med världens finbästa R (boende Skåne). Ensamstående mamma till tre döttrar (födda 06, 07, 14), som jag har vv.
Årgång: -81
Ursprung: Indonesien
Arbete: Jobbar statligt som administratör på en myndighet med skolfrågor
Intresse: Vänner, musik, konserter, festival, resor
Periodvis: Träning, virkning, läsa böcker

Om sidan

Varför hemsida/blogg: Sen jag var barn har jag skrivit mycket. Dagböcker, dikter, rensat tankar i form av texter som kanske inte leder någonstans, men underlättat mig från att explodera inombords. Rensat hjärna och hjärta.

Jag har tidigare också älskat att ”webba”, som jag brukade kalla det. Koda min egen sida, med skapligt enkla koder, men ändå använt mig av XHTML, CSS etc. Att se en kod, kan bli något helt annat. Det har imponerat massor på mig.
Sedan kom barn och jag blev lat, efter det kom WordPress och jag blev ännu latare. 🙂

Webhotel: one.com sedan 2003.

Domännamn: lindawallback.se sedan ca 2015-2016.
Tidigare asiatica81.net som jag haft sedan 2003.

Temat: Blogberg från Keon themes

Kontakt: lindawallback@gmail.com

december 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
[instagram-feed showheader=false num=12 cols=6 showfollow=true]
Login